Matlagningskurs

Vill du lära dig bakgrunden om, och hur man lagar en Gotlandsbulle? Vill du komma nära inpå den gotländska fiskkulturen och lära dig att tillaga gotländsk fisk på bästa sättet? Hos oss finns det fler alternativ för ditt matintresse.

GDPR

Den 25 maj 2018 införs den nya dataskyddsförordningen (GDPR)  i hela EU. De nya bestämmelserna ersätter personuppgiftslagen (PuL) och skärper kraven på hur myndigheter och företag får behandla dina personuppgifter.
För att kunna sända tex nyhetsbrev till dig behöver vi spara och behandla personuppgifter om dig som kund, såsom kontaktuppgifter som din e-postadress, telefonnummer, post/fakturaadress, sociala media adresser etc. som finns om er som vi kan ha glädje av i vår marknadsföring.
Du har rätt att kontakta oss om du vill ha ut information om de uppgifter vi har om dig, för att begära rättelse, överföring eller för att begära att vi raderar dina uppgifter. Detta gör du enklast genom att kontakta oss på riina@noodapera.com

 Vi kommer att publicera redaktionellt material och bilder från vår verksamhet på vår websida, på Helagotland GT GA och Facebook utan särskilda medgivanden.