Häng med på våra mat-skolor!

På våra mat-skolor kan du lära dig t.ex.

  • att äta fisk med ben i, tex rökt eller stekt flundra, att det finns mat även på andra sidan ryggbenet,
  • koka och njuta Gotländsk flodkräfta när det är säsong
  • surströmmingsintroduktion
  • långkok, seriematlagning etc ”Vad får man ut av en fläsklägg?” eller en stor kyckling?
  • koka soppa ”på en spik”
  • laga mat med ogräs
  • syra-pickla-lägga in gurka t.ex
  • annat som du är intresserad av
  • max 6-8 personer
  • kontakta oss för information

GDPR

Den 25 maj 2018 införs den nya dataskyddsförordningen (GDPR)  i hela EU. De nya bestämmelserna ersätter personuppgiftslagen (PuL) och skärper kraven på hur myndigheter och företag får behandla dina personuppgifter.
För att kunna sända tex nyhetsbrev till dig behöver vi spara och behandla personuppgifter om dig som kund, såsom kontaktuppgifter som din e-postadress, telefonnummer, post/fakturaadress, sociala media adresser etc. som finns om er som vi kan ha glädje av i vår marknadsföring.
Du har rätt att kontakta oss om du vill ha ut information om de uppgifter vi har om dig, för att begära rättelse, överföring eller för att begära att vi raderar dina uppgifter. Detta gör du enklast genom att kontakta oss på riina@noodapera.com

 Vi kommer att publicera redaktionellt material och bilder från vår verksamhet på vår websida, på Helagotland GT GA och Facebook utan särskilda medgivanden.